Primăvara bate la ușă, iar odată cu ea, vine o explozie de prospețime și culoare în colecția noastră! Descoperă cele mai recente oferte la ghiozdane, penare și alte accesorii școlare. Fă din fiecare cumpărătură un pas către stil și bucurie în această primăvară plină de vitalitate și energie pozitivă. Click aici pentru reduceri!🌼

Ghiozdan

Ghiozdanele pentru copii pot fi disponibile în mai multe modele, culori și mărimi, astfel încât să se potrivească nevoilor copiilor de la grădiniță, gimnaziu sau liceu. Acestea pot fi prevăzute cu compartimente multiple pentru a se putea ține organizate materialele școlare, precum caiete, creioane și alte accesorii. De asemenea, unii ghiozdane pot avea și buzunare laterale pentru a putea fi accesate cu ușurință obiecte precum sticlele cu apă sau gustările.

Ghiozdanele pentru laptop sunt un accesoriu ideal pentru oamenii care au nevoie să transporte laptop-ul lor la locul de muncă sau în călătorii. Acestea sunt proiectate pentru a proteja laptop-ul împotriva zgârieturilor și loviturilor, cu compartimente speciale pentru a putea fi încadrate în mod sigur. De asemenea, acestea pot avea buzunare adiționale pentru a putea fi ținute organizate documentele, telefonul și alte accesorii necesare.

- 40%
199 49 119 99 cu TVA
+ Adauga in cos
- 53%
Ghiozdan Scolar, Schoolfriendly, 2 Fermoare, Albastru
235 99 111 99 cu TVA
+ Adauga in cos
161 99 129 99 cu TVA
+ Adauga in cos

Brand Slider